Történelmi védőbeszéd az Ivermectin oldalán: túl sok az értelmetlen, felesleges halál

Dr. Pierre Kory, az FLCCC (Front Line Covid 19 Critical Care) Szövetség elnöke a Szenátus Belbiztonsági és Kormányügyi Bizottsága előtt tett vallomást a korai COVID-19 járóbeteg-kezeléssel kapcsolatosan.

Mától kezdve mindenki, aki a járványban hunyt el, feleslegesen vesztette el életét: a pandémia befejezésére könnyen elérhető tudományos megoldás létezik!

Dr. Pierre Kory, az FLCCC elnöke felszólította a kormányt, hogy vizsgálja felül mihamarabb az Ivermectinnel kapcsolatos kiterjedt ismereteket, adatokat és a megszámlálhatatlanul sok orvosi terápiás bizonyítékokat.

Az adatok ugyanis azt mutatják, hogy az Ivermectin képes megelőzni a COVID-19-et, megfogni a betegség eszkalálódását a korai tünetekkel küzdők esetén, megakadályozni átjutását annak hiperinflammatorikus szakaszába, valamint súlyos betegek gyógyulását is képes elősegíteni.

Ivermectin (Stromectol)

A tapasztalt szakember érzelmes beszédében hangsúlyozta, hogy az Ivermectin valóban egy „csodaszer” a COVID-19 ellen, felszólította a kormány egészségügyi hatóságait – az NIH-t, a CDC-t és az FDA-t -, hogy sürgősen vizsgálják felül a legfrissebb gyógyszerrel kapcsolatos adatokat, majd adjanak ki iránymutatásokat szakorvosok, ápolónők és rezidens orvosok számára az Ivermectin felírására a Covid-19-hez.

Az emberek elfogadhatatlan és elmondhatatlan ütemben halnak meg! Tüdőgyógyász és intenzív terápiás (ICU) szakorvos vagyok és most az egyetlen feladatom vigyázni azokra a betegekre, akik légzési elégtelenségükben meghalnak. Mire ugyanis hozzánk érkeznek, már szinte nem tudnak lélegezni, gyakorlatilag senkit sem lehet megmenteni.

Ezzel egybecseng hazánk helyzete is: az ismert gyermekorvosnak, Dr. Novák Hunornak az általa megkérdezett szakemberek azt nyilatkozták, hogy a koronavírus miatt intubált, gépi (invazív) lélegeztetésre szoruló páciensek 92-95%-a meghal.

Intenzív osztály (élő).
Fotó: Mayo Clinic

Dr. Kory üdvözli a vakcinák körül időnként megjelenő, majd ugyanolyan tempóban le is csengő fantasztikus eredményeket, de azt egyszerűen elfogadhatatlannak tartja, hogy azok a betegek, akik a COVID-19 korai szakaszával küzdenek, otthoni (házi) ápolás és terápia helyett a kórházakban tornyosuló több, mint 100 000 súlyos beteg társai lesznek. Arról is beszélt, hogy az Ivermectin és az I-Mask+Protokoll komponensei több százezer olyan embert menthetnének meg világszerte, akiknek nem kellene meghalniuk.

Nem az oltások széles körű terjesztésére kéne kizárólag várakozni, ölbe tett kézzel. Létező, biztonságosan használható, hatékony gyógyszer áll a rendelkezésünkre. Ez az Ivermectin!

Kory elmondta, hogy az FLCCC Szövetség által összegyűjtött gyógyszerhatástani bizonyítékok mennyisége messze meghaladja az együttérző használat engedélyezéséhez szükséges szintet.

Ha a Remdesivir, melyet a WHO már semmilyen szinten nem javasol, egyetlen meggyőző tanulmányt sem tud a háta mögött és sokkal kisebb in vitro tanulmányozással rendelkezik az Ivermectinhez képest – és az FDA engedélyezte egykor – miért is nem történhet meg ez az Ivermectinnel kapcsolatosan?

– mondta.

Hány vizsgálatot kell vajon még elvégeznünk, ha több mint 20 tanulmányból származnak az adataink és ebből több, mint tíz randomizált és kontrollált vizsgálat? Járványban vagyunk, háborúban állunk, ne tegyünk úgy, mintha ez a békeidő lenne, ahol a szokásos módon folytatjuk üzleti tevékenységünket. Az élet nem üzlet!

Az FLCCC Ivermectinről szóló tudományos tájékoztatásait a Facebook és más közösségi médiafelületek először sorozatosan blokkolták – tudományhamisításra hivatkozva, majd törölték. A csoport 2020. december 4-i houstoni sajtótájékoztatója után ráadásul nincs jelentősebb amerikai sajtóorgánum, mely egyáltalán szóba állna velük, vagy merne interjút készíteni – ezért harcolták ki a hős szakemberek, hogy a NIH, a CDC vagy a WHO plenáris keretek között hallgassa meg őket.

Ha nem teszünk semmit, a jelenlegi halálozási tendencia tovább folytatódik és egyre erősödni fog. A felelős szervezetek döntéseit a történelem és az amerikai nép fogják megítélni – remélem előbb és nem utóbb.

Történelmi védőbeszéd az Ivermectin oldalán: túl sok az értelmetlen, felesleges halál

Hozzászólás

<

kilenc − 5 =

Scroll to Top